Velkommen, Ledin!

Jeg gleder meg til å se Tomas Ledin i Kulåsparken i august. I en moderne arena i en nydelig bypark.

Jeg liker den svenske hitmakerens musikk, selv om jeg ikke på noen måte kan kalles blodfan. Men jeg var på plass både i 2002 og 2006 da svensken fylte amfiet i parken til randen. Bildene på denne siden er fra 2002, og viser både en artist i storform og et publikum som virkelig koser seg.

6.000: Den nye arenaen i Kulås vil få plass til 6.000 mennesker. Her fra konserten med Tomas Ledin i 2002.

Og nettopp det å kose seg har jeg også selv gjort mange ganger i Kulåsparken. I jobbsammenheng og i en mer privat setting har jeg overvært sikkert hundre arrangement i en park som jeg mener er temmelig unik. Det er ikke mange byer som kan skilte med en så vakker park midt i sentrum – og heller ikke ha en permanent konsertarena av en slik størrelse midt i hjertet av byen. Og nå som det tradisjonsrike amfiet endelig blir modernisert og et nytt scenebygg med toaletter og garderober kommer på plass, tror jeg vi kan se fram til mange innholdsrike konsertbesøk også i framtiden.

Jeg var innom parken for noen dager siden og tok bilder av det vi så treffende kalte «steinrøysa oppe i Kulås» på avisas forside. Og jeg ble imponert over den jobben som er gjort. Ikke det at jeg ble så imponert over gravemaskinene, men mer over at jeg fikk et innblikk i hvordan det kommer til å bli. Jeg må si jeg gleder meg. Her vil vi få en intim og innbydende arena som rommer 6.000 mennesker. Og med de gamle grantrærne som kulisser og himmelen som tak, vil det bli skapt nye magiske konsertopplevelser i parken. Det hender jeg kritiserer kommunen for både det ene og det andre. Men her er det på plass med masse skryt. For dette er jeg sikker på kommer til å bli veldig, veldig bra.

Storform: Tomas Ledin sparte absolutt ikke på kruttet da han gjestet Kulås i 2002.

Jeg må jo også si at timingen for å avslutte en tilsynelatende endeløs diskusjon om hva som skal gjøres med Kulås, er den aller beste. Om ett år er vi i gang med tusenårsfeiringen av byen vår, og hva passer vel da bedre enn å kunne tilby artister og publikum en helt ny arena? Jeg ser virkelig fram til å feire jubileet vårt. Jeg tror det blir mange minnerike opplevelser for oss som er både blå og stolt gjennom hele 2016.

Men først skal vi se hvordan den nye konsertarenaen i Kulås til sjuende og sist blir seende ut. Første skikkelige test blir Sarpsborgfestivalen i slutten av august der Tomas Ledin nok en gang vil samle tusenvis av sarpinger foran scenen

Det blir den første av mange nye magiske kvelder i vår kjære park.

Vist 2237 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Høykultur i Sarpsborg – Tomas Ledin.

Annonse

Nye bilder